Onze docenten

Dance Holland werkt met professionele dansers en danseressen uit de hele wereld. Getrainde/geschoolde dansers die in hun vakgebied uitblinken.
Diverse internationale producties, boeken en recruteren dansers bij Dance Holland voor hun shows.  Tevens maakt Dance Holland choreografieen voor showproducties in uiteenlopende stijlen.

Vixon Veronique
Vixon Veronique
Uit: Den Haag
Danseres / Docente

Burlesque artiest voor Dance Holland bij ‘Burlesque Cabaret Dance’- Club ROUGE te Eindhoven. Heeft een heel leuke, fanatieke manier van lesgeven! Tevens is ze paaldansdocente.

Violet Moonshine
Violet Moonshine
Uit: Utrecht
Burlesque artiest/Docente

Burlesque danseres voor Dance Holland en deed shows bij Dance Holland’s Queen of Burlesque.
Tijdens haar workshops ligt de nadruk vooral op vrouwelijkheid, sexy zijn en de tease is belangrijk. Alles met een dikke vette knipoog. Ze helpt eenieder de sexy vamp of lieve verleidster in zichzelf te ontdekken. Je bent hier in goede handen.

Myra Moon
Myra Moon
Uit: Eindhoven
Burlesque danseres/Docente

Burlesque artiest voor Dance Holland shows ‘Welcome to Burlesque’ en Winnares van The Queen of Burlesque 2014.
Deze veelzijde artieste werkt in de workshops aan zelfvertrouwen, vrouwlijkheid, sexyness en de tease. Plezier staat voorop! Myra Moon is tevens een opkomende Burlesque performer, die al door heel Nederland te zien in met haar shows.

missterious
MissTerious
Uit: Brabant
Burlesque artiest/Docente

Burlesque artiest bij The Queen of Burlesque en als gastoptreden voor Dance Holland in club Rouge.
Haar steekwoorden voor in de workshop zijn: krachtig, vrouwelijk en sexy. Deze enthousiaste ‘diva’ heeft lange tijd Cheerleading Coaching gedaan en heeft daarin choreografie en stunts gedaan. Ook is zumba haar niet vreemd. Dit zegt genoeg: een heerlijk power workshop met veel humor.

Miss Jolene
Miss Jolene
Uit: Den Haag
Danseres / Burlesque artieste / Docente / Paaldanseres

Burlesque-artieste voor Dance Holland bij o.a. ‘Burlesque Cabaret Dance’-club ROUGE te Eindhoven. Een sexy vamp die graag haar leerlingen sexy laat dansen. Zelf is ze een mooie vrouwelijke danseres en heeft tevens eigen duo(D-project)- en soloshows in Burlesque, en reist daarmee heel Europa en Azië door.

Miss Foxy Roxy
Miss Foxy Roxy

Uit: Amsterdam
Danseres / Docente


Burlesque-artieste voor Dance Holland bij ‘Burlesque Cabaret Dance’-club ROUGE te Eindhoven. Modern- en burlesquedanseres. Ze houdt van het ritme in dans. De latin-moves zijn haar kenmerk. De nieuwste aanwinst in de burlesque-show ‘Welcome to Burlesque’ bij ROUGE. Ze lijkt onschuldig, maar is een prachtige diva. Pas maar op!

Luna RoseLuna Rose

Uit: Den Bosch
Latin, Burlesque danseres / Docente / Striptease danseres


New Burlesque-artieste voor Dance Holland bij ‘Burlesque Cabaret Dance’-club ROUGE te Eindhoven. Deze van origine latin-danseres gooit de ‘swing’ en verleiding erin. Bij deze sensueel getinte burlesque-workshops. ‘Follow her intense latin grooves’ en jij straalt en swingt ook!

Hurricane HannahHurricane Hannah

Uit: Nijmegen
Danseres / Docente / Paaldanseres

Burlesque-artieste voor Dance Holland bij ‘Burlesque Cabaret Dance’-club ROUGE te Eindhoven. Eigenlijk zou haar naam Flexie Lexie moeten zijn, want een flexibelere danseres kom je bijna niet tegen. Ze heeft een fanatieke manier van lesgeven en doet graag zelf mee, gewoon omdat Burlesque zo ontzettend leuk is! Onverwachte, spontane dingen gebeuren in haar lessen. Be prepared!

Darling D'Ville

Darling D’Ville
Uit: Antwerpen
Burlesque artiest/Docente

Burlesque artiest voor Dance Holland en haar shows bij The Queen of Burlesque event.
Deze Darling werkt met ‘the art of tease’. Ze heeft een voorkeur voor classy burlesque, showgirl, pin-up strip en haalt de diva/vamp in je naar boven in haar lessen.
‘‘In elke vrouw zit een verleidster en die laat zij naar boven komen’’

Elles de Graaf
Elles de Graaf

Agency: Dance Holland
Uit: Utrecht
Choreografe / Coach / Docente in verschillende dansstijlen. 


Passie voor burlesque, showgirls, cabaret en salsa. Choreografe bij ROUGE te Eindhoven. Als danseres en choreografe is zij over de hele wereld werkzaam geweest in dansproducties, waaronder het Aziatische Las Vegas, MACAU! Als zangeres is zij op wereldtournee geweest met top-DJ, Armin van Buuren.

Cherrylicious
Cherrylicious
Uit: Amsterdam
Danseres/Docente

Burlesque danseres voor Dance Holland bij ‘Burlesque club/theater ROUGE te Eindhoven.
In haar lessen gaat het veelal om de billen en borsten! Love the booty! 😉
Daarnaast is zij sterk in choreografie en improvisaties. Heerlijk power lessen met karakter.
Deze alles-kunner focust vooral op Burlesque, Gogo dance en high heel classes, a la Beyonce.

Cerise NoireCerise Noire
Uit: Amsterdam
Burlesque dansers/Docente

Burlesque danseres en jurylid bij ‘The Queen of Burlesque’.
Deze allround diva heeft vele stijlen eigen gemaakt. Workshops in Burlesque, Buikdans, Salsa solo en Paaldansen geeft zij o.a.
Deze Burlesque professional maakt de lessen tot een plezier. Let’s tease!

 

 

Regelmatig is Dance Holland op zoek naar nieuw en jong talent binnen de danswereld, voor binnen- en buitenlandse producties.