Burlesque

BURLESQUE WORKSHOP

Er wordt ons vaak gevraagd Burlesque uit te leggen in het kort. Welkom bij ‘de kunst van de verleiding’! Burla (Burlesque) betekent Joke, dus behalve de verleiding staat ook de humor voorop in onze leuke workshops. Durf jij?

DOE MEE MET ONZE BURLESQUE WORKSHOP (O.A. IN UTRECHT). Ook in alle andere grote steden van Nederland mogelijk)

Wil jij ook een top workshop Burlesque met je vriendinnen volgen, of heb je een actief vrijgezellenfeest te organiseren, waarin de Burlesque (Burlesk) workshop helemaal zou passen? Of wil je met je collega’s of bedrijf een spannende Burlesque workshop volgen? Wij hebben een divers workshop aanbod. Burlesque is onze no.1 workshop. Wij werken met een team van professionele Burlesque docenten en in elke stad van Nederland kunt u deze top workshop Burlesque reserveren.

Burlesque staat voor: humor, tease, beweging, spanning, uitstraling, danslijnen, elegantie, acting en uitdaging. In onze Burlesque lessen werken wij aan Burlesque loopjes, typische Burlesque bewegingen, Expressies, Karakters/types en een mooie eindchoreografie/einddans, waarin de jarige of de ‘bride to be’ nog even extra in het zonnetje wordt gezet.

Reserveer nu, Burlesque, het leukste uitje!

 

Welcome bij Burlesque!

Welkom bij Burlesque! De kunst van de verleiding. In deze prachtige workshops staat de verleiding voorop. We teasen, dansen en bewegen met mooie been-en armlijnen, werken aan een eind dans/choreografie en laten we de humor en verschillende expressies niet vergeten. Tease en verleiding met een mooie knipoog ;-)
Spannend met uw vriendinnen te ondernemen. Ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten.

vinkje-KLEINGeschikt voor iedereen

vinkje-KLEINDe beste prijs/kwaliteits verhouding

vinkje-KLEINAltijd kledingaccessoires aanwezig

vinkje-KLEINIn alle grote steden van Nederland mogelijk

vinkje-KLEINAltijd sfeervol en een groot succes

Burlesque workshop prijs: 26,00 p.p.

Alle prijzen zijn INCLUSIEF de ruimte/zaal huur.
Deze workshop is in elke stad van Nederland te volgen. Wij huren een geschikte zaal/ruimte in de gewenste stad.
In Utrecht en Eindhoven hebben we ook vaste locaties.
De workshop duurt 1,5 uur

 

AANVRAAG


BURLESQUE CURSUS

Dit is een prachtige reeks workshops in burlesque dans. Welkom bij onze Burlesque dans cursus van 7 weken in Rouge.
Inclusief een Burlesque show presentatie avond.
Locatie: Deze reeks wordt op een unieke Burlesque locatie gegeven. Club/Theater Rouge te Eindhoven. Geheel in Burlesque sfeer!
Adres: Stratumseind 75 achter, Eindhoven.
‘’Uniek in Nederland: ELKE zaterdagavond Burlesque shows’’. (Club Rouge: Burlesque Cabaret Dance)

Les informatie: De Burlesque lessen duren steeds 1.5 uur en duren in totaal 7 weken. Hierin leert men de stappen van burlesque, de bewegingen, de make up, een choreografie. Als afsluiting staat op week 7 een optreden gepland met je eigen act.

Burlesque docente: De Burlesque lessen worden weer gegeven door Elles de Graaf, huis choreografe van Rouge Eindhoven, die over de hele wereld heeft gewerkt als danseres en later als choreografe voor belangrijke hotel casino’s in de grote goksteden van de wereld.

vinkje-KLEINGeschikt voor iedereen

vinkje-KLEINDe beste prijs/kwaliteits verhouding

vinkje-KLEINAltijd kledingaccessoires aanwezig

vinkje-KLEINUnieke locatie in Burlesque sfeer

vinkje-KLEINAltijd sfeervol en een groot succes

Prijs: 149 euro p.p.

Kosten voor deze gehele Burlesque cursus is € 149,- p.p. en kan in 2 termijnen worden betaald. Graag vooraf reserveren!
Informeer naar onze eerstvolgende startdatum.

Wil jij ook Burlesque leren en train jij ook mee met onze  Burlesque workshops?!

AANVRAAG

Showgirl I

Workshop Burlesque in Eindhoven. Workshop Burlesque in Den Bosch. Workshop Burlesque in Breda. Workshop Burlesque in Tilburg. Workshop Burlesque in Maastricht. Workshop Burlesque in Nijmegen. Workshop Burlesque in Arnhem. Workshop Burlesque in Utrecht. Workshop Burlesque in Wageningen. Workshop Burlesque in Bilthoven. Workshop Burlesque in Amersfoort. Workshop Burlesque in Amsterdam. Workshop Burlesque in Zwolle. Workshop Burlesque in Almere. Workshop Burlesque in Haarlem. Workshop Burlesque in Alkmaar. Workshop Burlesque in Heerhugowaard. Workshop Burlesque in Leiden. Workshop Burlesque in Den Haag. Workshop Burlesque in Scheveningen. Workshop Burlesque in Rotterdam. Workshop Burlesque in Hilversum. Workshop Burlesque in Lelystad. Workshop Burlesque in Nieuwegein. Workshop Burlesque in Schagen.